Saavutettavuusseloste

Tyotuomioistuin.fin väliaikainen saavutettavuusseloste

Työtuomioistuin.fi-sivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta. Lain mukaan julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia eli kaikilla tulee olla tasavertaiset mahdollisuudet käyttää verkkopalveluja.

Tämä väliaikainen saavutettavuusseloste koskee tyotuomioistuin.fi-verkkosivua ja on laadittu 14.9.2020. Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse. Seloste päivitetään vuoden 2020 aikana.

Sivuston saavutettavuuden tila

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen.

Verkkosivuston saavutettavuudesta tullaan teettämään ulkopuolinen asiantuntija-arvio sivuston uudistuksen yhteydessä.

Kohtuuton rasite

Vetoamme tyotuomioistuin.fi-sivuston saavutettavuuspuutteiden korjaamisessa kohtuuttomaan rasitteeseen, sillä uusi verkkosivusto on tarkoitus julkaista vain muutama kuukausi siirtymäajan päättymisen 23.9.2020 jälkeen. Taloudelliset ja henkilöresurssit kohdennetaan verkkosivuston saavutettavuuden varmistamiseen. Saat tarvittaessa apua verkkosivun käyttöön ottamalla yhteyttä työtuomioistuimeen, p. 029 56 43350 tai tyotuomioistuin(at)oikeus.fi.

Saavutettavuuspalaute

Otamme mielellämme vastaan huomioita ja parannusehdotuksia sivuston saavutettavuudesta. Voit lähettää palautetta sähköpostitse osoitteeseen tyotuomioistuin(at)oikeus.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi kulua 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivuilla kerrotaan, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinvaihde: 0295 016 000


 
Julkaistu 1.10.2020